Vælg en side

Forside

Om foreningen

Medlemskab

Medlemskab

Adfærdskodeks

Adfærdskodeks

Vedtægter

Vedtægter

FAQ

FAQ

Kontakt

Kontakt

Fotogruppen

SMil Fyn er det optimale sted for dig, der ønsker at dyrke og udforske BDSM og fetish i diverse afskygninger. I foreningen vil du finde stemningsfyldte lokaler, der er indrettet til lyst og leg. Her vil du møde andre ligesindede kinksters og blive en del af et åbent fællesskab, der lægger vægt på tryghed og diskretion. Vi holder ofte forskellige former for events og workshops, hvor du har rig mulighed for at udforske og lære nyt om discipliner indenfor BDSM.
Foreningen ligger centralt i Odense og er let tilgængelig fra Odense banegård. Man skal være medlem for at benytte foreningen, der er dog nogle arrangementer hvor gæster er velkomne. Du skal være 18 år for at kunne blive medlem og du kan læse mere om medlemskab og hvordan du bliver medlem her på siden under “Medlemskab”.

SMil består af fire foreninger i henholdsvis København, Odense, Aalborg og Århus, samt sommerlejren SISC – SMils International Summer Camp – der hver sommer afholder internationale sommerlejre for SM-interesserede.

Foreningen SMil blev grundlagt i 1979 i København, og udvidede i 1983 til Aarhus, 1987 til Odense, 1990 til Aalborg og sidst i 1992 til Djursland med grundlæggelsen af SISC.

SMil har ligeledes haft afdelinger i både Norge og Sverige, men kun foreningen i Norge er stadig aktiv.

Du kan se vores hyggelige lokaler og læse mere om hvad det koster at blive medlem og hvilke rettigheder det giver her:

Kontakt Smil fyn idag på
intro@smilfyn.dk

Partnere hvor SMilFyn's medlemmer har rabat