Reb & Fiks

Reb og fiks er gruppen for dig der tænder på at binde eller blive bundet.

 

 Nogle binder smukke knob i reb, andre fikserer hurtigt med et par remme, atter andre laver pakker i vita-wrap, og de fleste af os bruger tiden i skoforretninger til at fantasere om snørebånds utallige andre muligheder.

 

Vi mødes fast en lørdag om måneden kl. 15 indtil vi ikke lyster mere, normalt med lidt hygge og fællesspisning. I Reb & Fiks er der både erfarne riggere og bunny'er, nybegyndere, og alt derimellem.  Vi har en løs og hyggelig omgangstone, og er altid parat med hjælp, råd, eller blot et par ekstra hænder til et hejseværk.  Det er generelt medlemmerne af gruppen der selv sætter fut i aktiviteterne, så har du ideer, ønsker, eller kunne du godt bare tænke dig at prøve noget specielt, må du være forberedt på selv at bringe emnet på bane.

 

 

 

Hvem kan blive medlem?

Alle medlemmer af SMil eller SMilFyns venskabsforeninger kan blive medlem af Reb & Fiks, og du er lige velkommen om du er nybegynder eller øvet, par eller single.

 

 

Er du interesseret, så kontakt tovholder på mail rebogfiks.smilfyn@gmail.com

og se hvornår der er reb & fiks næste gang i vores kalender

 

 

 

PROGRAM:

 

15.00:

Her vil der være fokus på fællesskab og reb: at øve sig, lære af hinanden, træne teknik og sikkerhed, hygge og have det sjovt. I denne del vil det som udgangspunkt være tilladt at forstyrre med spørgsmål og vejledning.

 

18.00:

Fællesspisning

 

19.00:

Her går bondagedagen over i mere legeprægede aktiviteter

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Beskeden er modtaget.