Do it Yourself gruppe

For alle SMil-medlemmer, der har interesse for at lave ting selv.

 

Do-It-Yourself gruppen (herefter DIY-gruppen) er en “gør det selv” gruppe, som henvender sig til alle der gerne vil arbejde med, og lave ting selv.

 

Det være sig “legetøj” af enhver art, tøj, møbler, ja i princippet hvad som helst!

Eneste krav er, at det skal være ting, som hører hjemme i vores verden af BDSM og fetish.

Her er det meningen at deltagere kan drage nytte af hinandens erfaringer, måske ideer og evt. også låne værktøj af hinanden. Dette skal selvfølgelig være på frivillig basis. Har man specielt værktøj, som man ikke ønsker at låne ud, er dette selvfølgelig i orden. Måske kan man så hjælpe med at lave det som værktøjet skal bruges til.

Alt sammen i en venskabelig og hyggelig atmosfære.

 

Der kan arbejdes med alle materialer, og har nogen erfaring med noget, som andre gerne vil lave, eller kunne mere af, så er det jo meningen at vi skal hjælpe hinanden.

Der er selvfølgelig begrænsninger. Vi kan jo ikke indrette tømrerværksted, eller stå og svejse eller skære med vinkelsliber og lignende i vores hyggelige lokaler. Derfor må opskæring af træ, og evt. metal ske “hjemmefra”. Man kan evt. aftale at hjælpe hinanden med dette når der er mulighed for det.

 

Til sidst vil jeg lige understrege det selvfølgelige, at der under ingen omstændigheder må laves noget som er ulovligt. Og decideret farlige ting, våben o.l., er selvfølgelig heller ikke noget der laves i gruppens rammer.

Og hvis nogen har lavet noget, som andre kunne tænke sig også at lave, så spørg lige ophavsmanden/kvinden om lov, og prøv at lave designet anderledes, så der ikke bliver ballade om, at nogen kopierer fra andre.

 

Datoer kan ses i kalenderen her på SMilfyns hjemmeside.

 

Det er gratis at deltage for alle SMil Fyn medlemmer, dog betaler man selv for materialer og værktøj, som man behøver.

 

Da der er visse logistiske forhold omkring afholdelse af DIY-dagene, vil vi meget gerne have tilmelding sendt onsdagen før en DIY-dag.

Det betyder ikke at man ikke kan dukke uanmeldt op (som SMil-medlem), men har man ikke tilmeldt sig er der en risiko for at møde op til en låst dør, da vi kan finde på at aflyse hvis der ingen tilmeldte er.

 

Kontakt

Skriv en mail til: diy.smilfyn@gmail.com

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Beskeden er modtaget.